Moderne frizure s dugom kosom za 2012.

Za vas smo pripremili par primjera frizura kako bi se svi okretali za vama te kako bi istaknuli svoj modni ukus.

Za vas smo pripremili par primjera frizura kako bi se svi okretali za vama te kako bi istaknuli svoj modni ukus.
Neprestana potreba za promjenama je neizbježna, te frizeri moraju tražiti nove ideje i nove stilove sezonu, za sezonom. Ako ste spremni prekinuti dnevnu rutinu i izgledati posebno, pročitajte par savjeta kako izgledati zanosno i iz svog doma. Bezbroj je načina kako stilizirati frizuru u 2012. godini, a na vama je da si odaberite onu koja vam najviše odgovara.

Podignuta kosa
by Headmasters

Moderna frizura
by Great Lengths

Crte lica i odjevni stil su dva vrlo važna faktora kada je pitanju biranje nove frizure, stoga nemojte birati frizuru samo zato što vam izgleda dobro na drugome, važno je da vama pristaje.

Konjski rep i polu rep su savršen odabir ako želite izgledati super od jutra do mraka. Što je duža kosa, frizura će biti spektakularnija, stoga testirajte različite frizure i odaberite onu koja vam najviše odgovara. Raspustite kosu te napravite dvije male pletenice ili uzmite dva pramena s početka svake strane i kopčom ih zakvačite pozadi kako bi dobili elegantan i sexy izgled.

MI hair Academy frizura duga kosa
By MI hair Academy

Duga kosa
by HCUK

frizura-sa šiškama
by Estetica

Visoko namješteni konjski rep lijepo izgleda, pa čak i kad imate loš dan. Podignite kosu koliko god visoko želite te ju zavežite gumicom. Možete uzeti jedan pramen te omotati oko gumice za kosu kako bi ju sakrili a sebi dali dašak sofisticiranosti.

Frizura s pletenicama
by Angels

Prirodni izgled frizure nikada neće izaći iz mode, stoga ako tražite jednostavan izgled postoje bezbrojni načini i stilovi koji možete sami napraviti, na vama je da istražite svoju kreativnost i da počnete plijeniti tuđe poglede.

Konjski rep frizura
by Mode

Komentari